Jumprun

Op diverse locaties in Nederland is het mogelijk om een parachutesprong te maken, gewoon een keer voor de fun of voor de sport.

Paracentrum Teuge

Parachutespringen doe je op het Nationaal Paracentrum Teuge!
Wij zijn het hele jaar geopend.
Ons paracentrum ligt centraal aan de rand van de Veluwe, bij Apeldoorn.

Paracentrum Texel

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandemsprong wilt maken of al vele sprongen hebt, Paracentrum Texel heeft alles om uw sprong tot een succes te maken. De mooiste locatie van Nederland en de gezelligste en professioneelste instructeurs, die leven van en voor het springen.

Paracentrum Zeeland

Skydive Zeeland is een paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden. Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. U kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”.
Op Paracentrum Zeeland worden alleen tandems versprongen.

Parachutisten Centrum Midden Nederland

PCMN is een vereniging en wordt ook als zodanig gerund. Wij hebben geen winstoogmerk,
hetgeen terug te zien is in onze prijzen. Daarnaast wordt PCMN gerund door vrijwilligers.
Bestuur, instructiekader en de diverse commissies – iedereen draagt op zijn of haar manier
een steentje bij.Dat zie je niet alleen terug aan de gezellige sfeer, maar ook aan de persoonlijke en individuele
begeleiding die onze leerlingen krijgen.Wij doen niet aan premanifesten. Zo krijgt iedereen de kans om aan de beurt te komen.

Skydive Ameland

Parachutespringen is een onvergetelijke sensatie en daarom doen wij het ook zo graag. Bovendien doen we het boven de mooiste dropzone van Nederland: Ameland!
Van 1 november 2014 tot 12 april 2015 is tandemspringen op het mooie waddeneiland Ameland alleen in het weekend mogelijk. Gedurende de periode van 20 december tot 4 januari kunnen er dagelijks tandemsprongen gemaakt worden.

Skydive ENPC

Skydive ENPC, de Eerste Nederlandse Parachutisten Club, is opgericht in 1948. De thuisbasis van onze vereniging is vliegveld Seppe te Bosschenhoofd, gelegen tussen Breda en Roosendaal langs de A58.

Skydive ENPC is de oudste parachutistenvereniging van Nederland. Kenmerkend aan onze club door alle jaren heen, is het informele, gezellige karakter. Skydive ENPC is een vereniging zonder winstoogmerk. Hierdoor kunnen wij veel aandacht geven aan de individuele springer, wat het plezier en de veiligheid ten goede komt.

Skydive Hoogeveen

Skydive Hoogeveen, in eerste instantie bekend als Paracentrum Eelde-Hoogeveen (PCEH) is de fusievereniging die is ontstaan uit de Noord Nederlandse Parachutisten Club (NNPC) en Paracentrum Hoogeveen (PH). Na een aantal jaren van samenwerking is begin 2001 in beide verenigingen het definitieve fusiebesluit genomen.

Skydive Rotterdam

Deze vereniging is gelegen op Rotterdam The Hague Airport en bestaat uit zo’n 200 leden.
Er word gesprongen uit een Cessna 208 Grand Caravan boven een veld in Rhoon.
Het mooie uitzicht over de havens van Rotterdam is zeker de moeite waard om eens te bekijken.